Kontroll over informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler ...

Noen av disse informasjonskapslene er teknisk nødvendige for å sikre visse funksjoner på nettstedet. I tillegg bruker vi noen informasjonskapsler som er vant til å skaffe seg informasjon om brukeradferd på denne nettsiden, og å kontinuerlig forbedre nettstedet vårt basert på denne informasjonen. Du kan deaktivere bruk av tredjeparts informasjonskapsler ved å velge:

Main Navigation
Main Content

Dual Power Gravemaskiner: Diesel og el-drivenhet

100% fleksibel.

100% bærekraftig 

Etterspørselen etter maskinkonsepter med lave utslipp, ergonomisk drift eller lave vibrasjoner øker stadig. Samtidig spiller imidlertid allsidighet i bruk og økonomisk effektivitet også en viktig rolle.

Løsningen: dual power

Dual power-konseptet til Wacker Neuson er den ideelle kombinasjonen av et bærekraftig maskinkonsept med to kjørealternativer, og ønsket om en mer allsidig anvendelighet for entreprenøren. 

Det innovative konseptet fungerer ganske enkelt: Wacker Neuson dual power tilbyr et konvensjonelt dieseldrevet system, samt en utslippsfri elektrohydraulikkdrivenhet for den kompakte hjulgravemaskinen 803.

Den ekstra drivenheten er en elektrohydraulisk generator som er separat koblet til gravemaskinen. Den kompakte gravemaskinen er dermed permanent egnet til innendørs bruk, så vel som for konvensjonelle utendørs byggeplasser – et konsept som betaler for seg raskt.

Oversikt over fordelene:
  • To drivalternativer: Diesel- og elektrohydraulikkdrivenhetssystemer.
  • Veldig fleksibelt å bruke.
  • Diesel- og elektrohydraulikkdrivenhetssystemer.
  • Stabil høy ytelse med begge drivsystemer.
  • 360° bevegelsesfrihet på hjulgravemaskinen med begge versjoner.
To kjøresystemer, ett mål: Fleksibilitet

Fordelen over den tradisjonelle hybridløsningen ligger i det faktum at den gjeldende dieselkraften til den kompakte hjulgravemaskinen forblir uendret. Motoren er ikke mindre eller plassert forskjellig. Dimensjonene og vekten til hjulgravemaskinen endrer seg heller ikke.

Den kompakte hjulgravemaskinen tar seg av det vanlige arbeidet i det dieseldrevne systemet, inntil for eksempel en må arbeide inne i en bygning, som krever utslippsfritt arbeid. For dette er den elektrohydrauliske generatoren plassert i bygningen og ganske enkelt koblet til hjulgravemaskinens undervogn – la det utslippsfrie arbeidet begynne. 360° bevegelsesfrihet inkludert.

Den kompakte hjulgravemaskinen kan bevege seg fritt
innen en radius på ca. 10 meter

Hjulgravemaskinen beholder sin 360° bevegelsesfrihet på den roterende overvognen.